فانوس نیوز

مینی کلوچه گردویی

۲۳ اسفند ۱۳۹۶

راحله صفری|این مینی کلوچه‌های گردویی برای پذیرایی از میهمانان نوروزی فوق العاده است.

 

 

مینی کلوچه گردویی

 

مواد لازم:

کره ۱۲۵ گرم
پودر شکر ۷۰ گرم
زرده تخم مرغ ۳۰ گرم
خامه صبحانه یک چهارم پیمانه
آرد ۲۵۰ گرم
آرد ذرت ۲۵ گرم
آرد برنج ۲۵ گرم
بیکینگ پودر یک دوم ق چ

مواد لازم میان:

گردو ۷۰ گرم
شکر ۳۰ گرم
دارچین ۱ ق س
هل یک دوم ق چ

مواد لازم جهت رومال:

زرده تخم مرغ ۱ عدد
خامه صبحانه ۱ ق س
سیاه دانه و پودر پسته به میزان دلخواه

طرز تهیه:

۱٫ ابتدا کره را به همراه پودر شکر با دور متوسط همزن برقی بزنید، تا شکر حل شده و ترکیب یکدستی حاصل گردد.

۲٫ بعد زرده تخم مرغ را اضافه نموده و دوبار با همزن بزنید تا به همراه بقیه مواد به خوبی مخلوط شوند.

۳٫ در مرحله بعدی خامه را اضافه کنید.

۴٫ آردها را با هم مخلوط کرده، همچنان که همزن روشن است آردها را اضافه کنید و با دور متوسط همزن تا حدی که با یکدیگر مخلوط شوند، بزنید.

۵٫ خمیر را در کیسه نایلونی (کیسه فریزر) قرار داده و به مدت ۳ ساعت داخل یخچال استراحت دهید.

۶٫ در این فاصله مواد میانی را با هم مخلوط کرده و کنار بگذارید.

۷٫ از خمیر، چانه هایی به اندازه ۴۰ گرم جدا و داخل کف دست کمی پهن کرده و از مواد میانی به اندازه یک قاشق چای خوری وسط خمیر قرار داده و خمیر را جمع و گرد کنید. در صورت دلخواه می توانید با مهر مخصوص شیرینی روی سطح کلوچه ها را نقش بزنید.

۸٫ کلوچه ها را در سینی که کف آن کاغذ روغنی قرار داده اید با فاصله ۲ سانتی متر از همدیگر بچینید

۹٫ مواد رومال را پس از مخلوط نمودن روی کلوچه ها رومال کنید و پودر سیاه دانه یا پودر پسته بپاشید.

۱۰٫ در فر از پیش گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه بپزید.

نکته:

۱٫ همه مواد به دمای محیط رسیده باشند.

۲٫ آردها و پودر شکر را از قبل الک کنید.

۳٫ مواد میانی را به دلخواه می توانید تغییر داده و از پودر بادام یا نارگیل نیز می توانید استفاده کنید.

 

منبع: ماهنامه کیک و شیرینی